Sz.. az élet!?

2020. december 02. 09:37 - Kertész Tamara

A "nehezen magyarázható" mentális segítségről, szakmai köntösben

Nemrég lehozott a telex.hu egy cikket a "nehezen magyarázható" videós lelki segítségről, amelyet a Fejér megyei egészségügyi dolgozók kaptak, hogy könnyebben vegyék a járványhelyzet szülte akadályokat.

Az akció nem aratott épp osztatlan sikert. Tény, hogy krízishelyzetben nem erre van szükség. A cikk alatti kommentfolyamból azonban arra is lehet következtetni, hogy úgy általában érdemes az alapfogalmakról beszélni, hiszen sokak számára az sem egyértelmű, hogy mi is az, amit a videón látunk.
Mi a coaching?
Mi a krízis?
Mi a tréning?

Én ezzel a videóval egy kis fogalmi túrára kalauzollak el benneteket. Azért, hogy az egyes szakmákat jó vélemény övezze a közvéleményben – hiszen valójában minden szakma fontos –, azt gondolom, hogy maguk a szakemberek tehetnek a legtöbbet.
Ha csak egy videót nézel meg ma, legyen ez az!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesztamara.blog.hu/api/trackback/id/tr216312462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása